Аз на път > 자유게시판

본문 바로가기
쇼핑몰 검색
  • 회원가입
    1000

    로그인

    다양한 서비스와 이벤트 혜택을 누리실 수 있습니다.

    아이디 비밀번호

Аз на път

페이지 정보

작성자 Demetra Perl 작성일 24-10-16 17:51 조회 11 댓글 0

본문

voucher-template-with-homemade-brownie-watercolor-style_83728-7837.jpg Балканските трюфели понякога се представят лъжливо като произхождащи от северноиталианския регион Пиемонт, където деликатесът се продава на високи цени. Среща се в Италия и Испания, но най-вече във Франция, където е много високо ценен. Тюфелите са най-ценните и търсени гъби във Франция, Италия, Германия, Испания, Русия, Полша, Чехия. Ако искате да закупите трюфели, може да потърсите специализиран магазин във виртуалното пространство. По време на фестивала на трюфела стана ясно, че е необходимо да бъдат предприети законодателни промени, които да ограничат добива от 1 март до 1 юни с цел запазване на мицела в периода на растеж на гъбата. В края на септември посетихме едно много интересно събитие - "Фестивал на трюфела" в гр. По време на фестивала на трюфела стана ясно, че е необходимо да бъдат предприети законодателни промени, които да ограничат добива от 1 март до 1 юни с цел запазване на мицела в периода на растеж на гъбата. TUBER BORCHII VITT ИЛИ BIANCHETTO (БЯЛ ТРЮФЕЛ) &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbspВъншната повърхност е гладка, а цветът може да варира между светла охра и тъмно оранжево. Периодът му на зреене е от началото на Септември до края на Декември &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Среща се в България.


768x432.jpg?_=1637146259 Периодът на зреене на този вид е от начлото на Октомври до края на Декември месец. Периодът му на зреене е от началото на Май до края Август. Периодът му на зреене е от началото на Януари до средата на Март. Периодът му на зреене е от началото на Oктомври до средата на Януари. TUBER MACROSPORUM VITT (ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ) &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Обвивката му е гладка с малки брадавици с червеникаво-кафяв цвят и понякога с ръждиви петна, а вкусът и ароматът му са много близки до белия трюфел (Tuber Magnum Pico). TUBER AESTIVUM VITT ИЛИ SCORZONE (ЧЕРЕН ЛЕТЕН ТРЮФЕЛ) &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Външната му обвивка е черна с големи пирамидални брадавици, а вътрешноста му е светло кафява на цвят, с многобройни белезникави вени. Външната му обвивка е с кафеникаво черен цвят и по-ситни брадавици, а вътрешността му е тъмнокафява, със силно изразени бели вени. TUBER UNCINATUM ИЛИ BURGUNDY (ЧЕРЕН ЕСЕНЕН ТРЮФЕЛ) &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Външната му обвивка прилича на летният трюфел (Tuber Aestivum Vitt), а вътрешността е тъмно кафява на цвят, с многобройни вени.


TUBER BRUMALE VITT (ЧЕРЕН ЗИМЕН ТРЮФЕЛ) &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp Този вид често се бърка с замразени черни и бели трюфелия трюфел (Tuber Melanosporum), тъй като имат еднакво местообитание. През есента ловът се засилва, тъй като започва сезонът на белите трюфели, считани за "светия граал" на ядливите гъби. През петата година от засаждането на дръвчетата можем да очакваме да получим първите черни и бели свежи трюфели трюфели. Вместо ориз може да ползвате зехтин - в процеса на съхранението той поема сока и ненадминатия аромат на гъбата. Лидерът на групата е 47-годишен мъж от Пазарджик, неосъждан, но с криминални регистрации. Размерът му варира от 3-4 обикновено до около 10 см, но често се срещат и по-големи екземпляри, обикновено е с кръгла форма. Размерът варира от 2-3 до около 10 см, но макар и рядко се срещат и по - едри екземпляри. Разбира се, нужна е да бъдат регистрирани по Закона за ветеринарномедицинската дейност. Веднъж захванало се, дървото няма нужда от допълнителни грижи и разходи, обясня бизнесменът.


Бял трюфел се добавя към ястия от прясно месо и зеленчуци. Ученици - бъдещи кулинари се състезават за време да приготвят ястие с черен трюфел и кулинарно жури ще оцени всеки един отбор. Въпреки че точните числа - включително тези, публикувани от българското правителство - не могат да бъдат проверени, е известно, че в Италия съществува черен пазар на трюфели. Размерът му варира от няколко милиметра до 4-5 см. Този вид трюфел расте в симбиоза с широколистни дървета, а размерът му варира от няколко милиметра до 4-5 см. Тази загадъчна гъба, която расте между 5 и 30 см дълбоко в земята живее в симбиоза само с няколко вида растения, изхранва се с тях и им връща вода и минерални соли. Който веднъж ги е вкусил, никога вече не се отказват от тях. Тяхната хранителност, приятният им вкус и аромат на някой от тях ги правят ценна и търсена храна за всички любители на гъби. 9. В купа разтопете останалото масло, сложете сварения ориз там и разбъркайте с дървена шпатула, загрейте го, посолете на вкус.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

장바구니

오늘본상품

오늘 본 상품

없음

위시리스트

  • 보관 내역이 없습니다.
회사명 (주)굿인벤트 주소 서울시 영등포구 여의나루로 67 신송빌딩 5F
사업자 등록번호 107-87-78299 대표 이지은 전화 02-2070-1119 팩스 02-3452-4220
통신판매업신고번호 2016-서울영등포-1455 개인정보 보호책임자 이지은 info@goodinvent.com

Copyright © (주)굿인벤트. All Rights Reserved.